ZOEKEN

Bot Ramen & Deuren

De kunststof kozijnen specialist uit Heerhugowaard

Wie zijn wij?

Voor de levering en montage van uw kozijnen zoekt u natuurlijk een betrouwbare partner. Een partner die niet alleen een goed product levert, maar die ook de kwaliteit van dienstverlening hoog in het vaandel heeft staan. Bot Ramen & Deuren is dan uw partner. De topproducten van Weru worden gemonteerd door onze ervaren vaklieden. Vertrouwen in degene die uw kozijnen heeft gemonteerd zorgt ervoor dat u zich thuis veilig en geborgen voelt.

Bot Ramen & Deuren is een familiebedrijf waarin de derde generatie inmiddels is aangetreden. Wij zijn ruim 50 jaar actief in de bouwnijverheid en al 40 jaar een Weru vakbedrijf (hiermee zijn wij het oudste vakbedrijf in Nederland).


Uitstekende aftersales

Kwaliteit en maatwerk staan bij ons altijd voorop evenals een uitstekende aftersales. Met de combinatie van Bot Ramen & Deuren en Weru bent u verzekerd van een topproduct. Nu denkt u misschien: dat kan iedereen wel zeggen. Eerst zien, dan geloven. Daarom betaalt u bij ons altijd achteraf: als ook u overtuigd bent van ons kunnen Neem contact met ons op voor een afspraak of kom direct naar onze showroom!Ruime showroom in Heerhugowaard

In onze ruime showroom kunt u in alle rust kijken en kozijnidee├źn opdoen. Individuele wensen zijn bijna altijd uitvoerbaar. Een vakkundige Weru adviseur zal u adviseren m.b.t uw juiste keus van kozijn, glas, vormgeving, kleuren, hang- en sluitwerk, montage, afwerking etc.

Team met vakmensen!

Het team van Bot Ramen & Deuren staat voor u klaar om goed advies te geven over onze kunststof kozijnen, kunststof deuren en over de installatie mogelijkheden en kosten.

Politie keurmerk veilig wonen

De kozijnen van Weru zijn standaard al voorzien van inbraakwerend beslag. Maar met Weru kunt u uw veiligheidsniveau altijd opschroeven.